Scoot & Fun | Scooterlease van Lease-je-Scooter.nl

Scoot & Fun

Lease of koop jij je een scooter bij Lease-je-Scooter.nl? Dan ben je niet alleen eigenaar van een mooie nieuwe ride, maar wacht je ook volop Scoot & Fun voordeel. Het Scoot & Fun voordeel wisselt maandelijks, van hippe gadgets, tickets voor theaters, pretparken en beurzen tot aan (kortingen op) vakanties. Zo geniet je dubbel van je aankoop bij Lease-je-Scooter.nl.
 
Jouw Scoot & fun voordeel 

Nu bij je lease: Holiday Hotelcheque t.w.v. €39,95 en kans op een VIP verblijf bij Preston Palace of Kernwasser Wunderland. 

Hoe werkt het?

  1. Je krijgt na aflevering van je scooter een mail om onze service én je scooter te beoordelen
  2. Je vult de beoordelingen in via KiyOh en www.lease-je-scooter.nl
  3. Je krijgt per mail een Holiday Hotelcheque t.w.v. €39,95 toegestuurd en je maakt direct kans op een VIP verblijf bij Preston Palace of Kernwasser Wunderland
  4. Aan het eind van de maand wordt de winnaar van het VIP verblijf bij Preston Palace bekend gemaakt

Holiday Hotelcheque
Met de Holiday Hotelcheque t.w.v. €39,95 verblijf je met twee personen gedurende dire aaneengesloten dagen gratis in de mooiste hotels van Europa. De enige voorwaarde is om het ontbijt en diner te nuttigen en af te rekenen in het hotel gedurende het aantal dagen dat je in het hotel verblijft. Deze Hotelcheque is ruim 1 jaar geldig zodat je in alle rust een mooi hotel kunt uitzoeken. Wij wensen je alvast veel vakantieplezier!

Preston Palace
Preston Palace is een uniek hotel en uitgaanscentrum gelegen in Almelo met vele faciliteiten onder één dak. Een dagje of weekendje naar Preston Palace is een fantastische belevenis voor zowel jong als oud. Een subtropisch zwemparadijs, een indoor kermis, een uitgaanscentrum en een hotel die allemaal gebruik maken van de unieke all-inclusive formule. Het enige wat jij nog hoeft te doen is lekker genieten!

Preston Palace VIP verblijf
Ben jij de gelukkige winnaar van het VIP verblijf bij Preston Palace? Dan krijg je van ons een cadeaubon  toegestuurd ter waarde van een verblijf van 1 nacht voor twee personen in een Royal hotelkamer bij Hotel Preston Palace, muv feestdagen en ovb van beschikbaarheid in de vakantieperiodes.

Wunderland Kalkar 
Wunderland Kalkar in het Duitse Kalkar is een uniek hotel en familiepark in Duitsland. Win jij een verblijf bij Wunderland Kalkar? Dat betekend 2 dagen en 1 nacht all inclusive, met 4 personen, genieten van alles wat Wunderland Kalkar te bieden heeft! Inclusief gratis toegang tot Kernie's Familiepark. De gelukkige winnaar krijgt dit arrangement twv €267 thuisgestuurd!