Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Hanway


Hanway is een erg bijzonder merk. Het is namelijk een van de eerste grote fabrikanten die de sprong heeft gewaagd naar retro bromfietsen en retro 125cc motoren met een jaren '70 uitstraling. Retro scooters worden steeds populairder, maar het aanbod van bromfietsen en met name schakelbrommers was zeer minimaal. Hanway heeft ervoor gezorgd dat dit niet meer het geval is. Hanway heeft zeer leuke modellen uitgebracht die vrijwel niet te onderscheiden zijn van motoren en een echte retro look hebben. De techniek van de brommers is natuurlijk wel compleet geüpdate. Denk hierbij aan schijfremmen, een 4-takt euro4 motorblok, een LED achterlicht, een versnellingsindicator, een startmotor en een laag brandstofgebruik. De Hanway brommers zien er dus niet alleen geweldig uit, maar beschikken ook over de beste en nieuwste technieken.


Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 3000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..