Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente
Staat een stoere, sportieve scooter al jaren op jouw verlanglijstje? Lease-je-Scooter.nl maakt het rijden van sportieve scooters heel betaalbaar. Het aanbod op Lease-je-Scooter.nl bevat bovendien alleen de beste modellen van de mooiste scootermerken. Ga je voor een sportieve scooter met moderne eigenschappen, of een wat klassieker model? Alles is mogelijk.

Wil je snelheid maken? Een sportieve scooter staat hier garant voor. Lange afstanden zijn voor dit type scooter een fluitje van een cent en dankzij de betrouwbare, moderne technieken hoef jij je als bestuurder alleen maar druk te maken om de vraag: waar ga ik vandaag naartoe? De keuze is aan jou, en dat is het mooist! Sportieve scooters zijn via Lease-je-Scooter.nl bovendien enorm betaalbaar. Kies een budget scooter als je de aanschafprijs laag wil houden en ga voor een scooter met een zuinige 4-taktmotor om te besparen op de brandstofkosten. Alle sportieve scooters van Lease-je-Scooter.nl zijn verkrijgbaar in snor- en bromuitvoering. Met de eerste mag je op het fietspad rijden en met de laatste ben je verplicht om een helm te dragen, maar dat is geen probleem: bij Lease-je-Scooter.nl bestel je gemakkelijk en snel ook gave accessoires, zoals helmen, windschermen of beugels, die je scooter helemaal compleet maken. Koop jouw ideale, sportieve scooter of lease ‘m al vanaf € 18,- per maand.

Filteren

Merken

Kleuren

BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 3000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..