Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente
Wil je een hippe city scooter kopen? Lease-je-Scooter.nl biedt je een groot en divers aanbod city scooters van de populairste en beste merken. Ben je op zoek naar een luxe city scooter met moderne eigenschappen, of ga je voor een budget city scooter? Wat je situatie ook is, Lease-je-Scooter.nl heeft altijd een city scooter die bij je past.

Het stoere van een sportieve scooter en het klassieke van een retro scooter: een city scooter combineert best of both worlds. Niet voor niets scharen city scooters zich onder de best verkopende scooter modellen. Snel, wendbaar, strak en hip – het zijn slechts enkele van de vele goede eigenschappen die een city scooter bezit. Deze modellen zijn ideaal voor korte stadsritten. Je parkeert ze snel en gemakkelijk en ze nemen weinig ruimte in beslag. De meeste city scooters die je vindt op Lease-je-Scooter.nl zijn verkrijgbaar in een snor- en bromuitvoering, zodat je met je scooter desgewenst op het fietspad of op de weg rijdt. Bovendien bevatten city scooters over het algemeen een extreem zuinige 4-taktmotor, zodat je niet alleen stil en snel, maar ook zuinig rondrijdt. Daarnaast maak je de aanschaf dankzij het grote aanbod aan city scooters zo duur als je zelf wil. Bij Lease-je-Scooter.nl lease je jouw favoriete city scooter al vanaf € 18,- per maand. Dat is nog eens betaalbaar scooter rijden! Zie je jezelf al door de stad rijden?

Filteren

Merken

Kleuren

Filteren
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 3000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..