Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Kymco scooters

Ben je op zoek naar een betrouwbare, goede scooter? Grote kans dat je het merk Kymco al bent tegenkomen. Kymco werd in 1963 opgericht in Taiwan, waar het al snel uitgroeide tot de grootste scooter fabrikant van het land. Het merk is pas sinds 1990 op de Nederlandse markt, maar de laatste jaren wint het in snel tempo aan naamsbekendheid én populariteit. Niet zo gek, want wanneer je ervoor kiest een Kymco scooter te kopen, dan weet je zeker dat je een betrouwbare, zuinige en stijlvolle scooter in huis haalt.

Kymco hecht veel waarde aan design en dat zie je terug in alle modellen. Of je nou kiest voor een charmante retroscooter – waarvan de Sento een absolute topper is – of een city scooter uit de sportieve lijn – zoals de populaire Agility, alle modellen zijn met zorg vormgegeven en stuk voor stuk technische hoogstandjes. Dat is ook het punt waarop Kymco wil uitblinken: het motorische vermogen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de moteren van de Kymco scooters misschien wel de allerbeste zijn die op dit moment worden aangeboden. Bovendien wordt de 50 cc 4-tact benzinemotor luchtgekoeld. Dat zorgt ervoor dat ze niet alleen zeer betrouwbaar zijn, maar ook erg zuinig en weinig belastend voor het milieu. Dus voor welk model of type je ook kiest, op een Kymco rijd je altijd zorgeloos en met plezier, precies zoals scooter rijden hoort te zijn!


Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 3000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..