Geld lenen kost geld
Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 29 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Scooter onderhoud

Om je nieuwe scooter zo lang mogelijk in topconditie te houden, is het nodig om regelmatig onderhoud aan je scooter te plegen. Dat begint al bij de eerste onderhoudsbeurt. Onze medewerkers helpen je hier natuurlijk graag bij! Een onderhoudsbeurt, groot of klein, kun je laten uitvoeren bij onze servicepunten of bij een van het door jou gekochte merk erkende servicepunten bij jou in de buurt. 
Zolang je het onderhoud laat verzorgen bij ons servicepunt of bij een van de andere merk dealer erkende servicepunten blijf je recht houden op garantie

Scooter onderhoudsbeurten
Een goed moment voor je eerste beurt is wanneer er zo’n 500 tot 1000 kilometer op de teller staat. Daarna dien je na elke 1000-3000 kilometer langs te komen voor een onderhoudsbeurt. 

Werkzaamheden kleine beurt
Bij een kleine beurt worden 45 essentiële punten gecontroleerd. De monteur ververst de olie, reinigt het luchtfilterelement, vervangt het filter, checkt de bandenspanning en controleert de scooter van de carrosserie, de accu en de remmen tot de schokdempers, de lichten en de uitlaat.

Werkzaamheden grote beurt
Bij een grote beurt wordt grondig gekeken naar wat je scooter nodig heeft. Afhankelijk hiervan worden werkzaamheden uitgevoerd. De exacte invulling van een grote beurt is dan ook per scooter verschillend. Over het algemeen duurt een grote beurt zo’n 2,5 à 3 uur.

Voor een grote scooter onderhoudsbeurt, klein of groot, dien je altijd een afspraak te maken. Onze medewerkers spreken met je af wanneer je scooter weer voor je klaarstaat. Bij een kleine beurt is het meestal mogelijk te wachten. 

Wanneer een onderhoudsbeurt ?

Minimaal éénmaal per jaar dient er een onderhoudsbeurt plaats te vinden of bij maximaal onderstaande gereden kilometerstanden. De onderhoudsbeurt dient uitgevoerd te worden door een erkende AGM dealer.

Scooter interval
Beurt    km        mnd
1            500        2
2           3.000     12
3           6.000     24
4           9.000     36
5         12.000     48

Onderhoud en reparaties bij ons servicepunt

Het repareren van defecten aan je scooter bij ons servicepunt gebeurt altijd op afspraak. Beschrijf, bij het inplannen van de reparatieafspraak, je defect zo nauwkeurig mogelijk, zodat we goed kunnen inschatten hoeveel tijd we kwijt zijn aan het repareren ervan. Wanneer je langskomt voor je scooter reparatie geven we altijd eerst een prijsindicatie voordat we aan de slag gaan. De kosten zijn namelijk sterk afhankelijk van het defect en de status van je scooter. Pas wanneer jij het kostenplaatje hebt goedgekeurd, gaan we aan de slag.

Schadeherstel bij ons servicepunt
Heb je een ongeluk gehad of schade gereden met je scooter? Dat is vervelend! We hopen dat alles goed is afgelopen. Om je schade vergoed te krijgen, dien je het voorval eerst te melden bij je verzekering. Wij maken een offerte voor je en laten je zien hoeveel de reparatie gaat kosten. Deze offerte kun je doorsturen naar je verzekeraar. Is het nodig dat er een schade-expert naar kijkt? Dan maken we daar eerst een afspraak voor.

Is je scooter niet meer in staat om naar onze locatie te rijden? Wij bieden een service om je scooter gratis op te halen. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.
  • Ruim 5000+ scooters op voorraad
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
  • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2024 - Lease-Je-Scooter.nl
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
  • Inkomens- en lastentoets
  • IDIN identificatie via uw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Hallo, waarmee kunnen we je helpen?
Een moment geduld aub..