Scooter leasen

Een scooter leasen doe je op basis van Financial lease, wat betekent dat je eigenlijk een lening afsluit bij een bank. Deze vorm van leasen wordt ook wel kopen op afbetaling genoemd. Financial lease of kopen op afbetaling is de enige manier waarop je in Nederland een scooter kunt leasen, zowel bij Lease-je-Scooter.nl als bij andere dealers waar je een scooter kunt leasen.

Leasen, kopen op afbetaling
Bij scooter lease kies je in principe voor kopen op afbetaling. Je kunt hierbij kiezen om de scooter af te betalen in vaste termijnen tot maximaal 60 maanden, maar tijdens deze periode kun je ook versneld en zonder boete aflossen. Je betaalt hierbij alleen rente over het openstaande bedrag.

De voordelen van scooter leasen
  • Je wordt meteen eigenaar!
  • Gespreid betalen over 12, 18, 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Een vast bedrag per maand
  • Eenvoudig en kosteloos extra aflossen, wanneer je maar wilt • Je betaalt enkel rente over het nog openstaande saldo

Afbetalen
Je kiest zelf in hoeveel maanden je wilt afbetalen en bent meteen eigenaar van je scooter. Gedurende de looptijd van je scooter lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om kosteloos en eenvoudig extra af te lossen wanneer je maar wilt. Dus als je een financiële meevaller hebt gehad of houd je aan het eind van de maand wat geld over? Dan kun je dat altijd gebruiken om wat extra van je scooter af te betalen.

Hoe meer je hebt afgelost, hoe goedkoper je scooter lease wordt. Want je betaalt enkel rente over het nog openstaande saldo. Bovendien rekent Lease-je-Scooter.nl geen afsluit- of administratiekosten aan. Lease-je-Scooter.nl werkt samen met SprayPay, een veilige en betrouwbare partner. Daarom is leasen bij Lease-je-Scooter.nl overzichtelijk, betrouwbaar en altijd flexibel. Dat is het betaalgemak van Lease-je-Scooter.nl.

Waarom scooter leasen?
Lease-je-Scooter.nl richt zich op de lease van populaire A-merk scooters en maakt kwaliteit voor iedereen bereikbaar. Zo betaal je een relatief laag bedrag per maand voor een hoogwaardige scooter waar je jaren mee doet.

Lease je droomscooter bij Lease-je-Scooter.nl en beleef direct rijplezier!
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
  • Inkomens- en lastentoets
  • IDIN identificatie via uw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Hallo, waarmee kunnen we je helpen?
Een moment geduld aub..