Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Scooterverzekering

Voordat je met je nieuwe scooter de weg op kunt, moet deze eerst verzekerd worden. Er zijn tal van verzekeraars waarbij je een scooterverzekering kunt afsluiten.

Bij Lease-je-Scooter.nl raden we aan om te kiezen voor de verzekering van verzekeraar Unigarant (onderdeel van ANWB). De Unigarant Scooterverzekering is een complete verzekering voor alle soorten scooters, die je gemakkelijk afstemt op jouw situatie en wensen. Je maakt een keuze uit 4 verschillende basisdekkingen – WA, diefstal, aanrijding of beide – en vult deze naar wens aan met aanvullende dekkingen voor extra zekerheid. Zo betaal je altijd alleen voor datgene wat je echt nodig hebt.

Kom je er niet uit? Check dan vergelijkingssite Pricewice.com, waar je alle aanbieders snel en overzichtelijk vergelijkt. 

WA scooterverzekering

In Nederland is het wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering te hebben, als je een scooter hebt die op jouw naam staat. Ook als je er niet zelf op rijdt. Deze verzekering dekt de schade die je bij een ongeval aan anderen toebrengt. Zo hoef je zelf niet op te draaien voor de kosten wanneer je onverhoopt een ongeval veroorzaakt, en hebben ook de betrokkenen hier geen zorgen over. Dit betekent ook dat wanneer jij bij een ongeval betrokken raakt buiten jouw schuld om, jij niets hoeft te betalen.

Allrisk scooterverzekering

Wil je ook dat de schade aan je eigen scooter bij een ongeval vergoed wordt? Dan dien je een all risk scooterverzekering af te sluiten. Dit is niet verplicht. Een allrisk scooterverzekering is vanzelfsprekend iets duurder, maar hierbij heb je alle belangrijke risico's gedekt, zelfs wanneer je schade krijgt door bijvoorbeeld storm, brand of slippen, of wanneer je scooter gestolen wordt. 

Vergelijk scooterverzekeringen

Op vergelijkingssite Pricewice.nl vind je een uitgebreid overzicht van verschillende verzekeraars. Hier vergelijk en kies je gemakkelijk welke scooterverzekering het best bij je past.

Let op: het verschilt per verzekeraar wat er precies gedekt wordt in een aanvullend pakket, en of accessoires (op je scooter gemonteerde onderdelen) ook meeverzekerd zijn. Let hier dus goed op, wanneer dit voor jou belangijk is.
  • Ruim 5000+ scooters op voorraad
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
  • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..