Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Over ons

Welkom bij Lease-je-Scooter.nl, hét adres om een gave scooter te leasen. Ben je op zoek naar een stijlvolle retro scooter, een hippe city scooter of juist een sportieve scooter van hoge kwaliteit? Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en het bestelgemak van Lease-je-Scooter.nl.

Een lease aanvraag invullen kost je maar 5 minuten en al binnen 2 uur nadat je aanvraag is ingediend laten we je weten of je scooter lease is goedgekeurd. Zo heb je snel duidelijkheid en kun je binnen no time de weg op! Om zeker te weten dat jij niet te veel voor je scooter betaalt doen we continu een prijscheck via verschillende kanalen. Bovendien breid je je scooter bestelling eenvoudig uit met aantrekkelijke voordeelbundels, waarin de meest populaire bijpassende accessoires zijn geselecteerd.

Lease-je-Scooter.nl maakt het leasen van een scooter makkelijk. Dankzij het overzichtelijke bestelproces weet je precies waar je aan toe bent. En besluit je je scooter toch te kopen? Natuurlijk bieden we die mogelijkheid ook.

Leasen / Kopen op afbetaling
Lease-je-Scooter.nl richt zich op de lease van populaire A-merk scooters, die gegarandeerd van topkwaliteit zijn. Een scooter lease je op basis van financial lease, dat betekent dat je een lening afsluit. Deze vorm van leasen wordt ook wel kopen op afbetaling genoemd. Je bent hierbij direct eigenaar van je scooter. Financial lease is de enige manier waarop je in Nederland een scooter kunt leasen. Leasen van een scooter wordt steeds populairder. Een grote uitgave slaat zo geen gat in je budget: wanneer je kiest voor scooter lease betaal je maandelijks een vast bedrag totdat je scooter helemaal is afbetaald, maar je bent wel direct eigenaar van jouw favoriete model. 
Eerder aflossen? Dat is natuurlijk geen probleem. Je betaalt alleen rente over het nog openstaande bedrag en je ontvangt iedere maand een handig rekeningoverzicht. Zo is een scooter leasen via Lease-je-Scooter.nl altijd transparant en duidelijk.

Kortom: dankzij de eenvoudige leaseconstructie is kwaliteit voor iedereen bereikbaar. Lees alles over scooter leasen bij Lease-je-Scooter.nl.

Servicepunt
Om klanten ook een offline aanspreekpunt te geven hebben we een servicepunt Oosterhout. Hier vind je een ruime voorraad aan retro scooters, city scooters en sportieve scooters. De keuze is aan jou: laat je je bestelde scooter bezorgen of haal je ‘m zelf af? Daarnaast staat er een team van ervaren monteurs klaar om onderhoud en reparaties uit te voeren. 

Service
Service en persoonlijke benadering staan bij Lease-je-Scooter.nl hoog in het vaandel. Dit betekent dat onze klantenservice je graag adviseert bij het uitzoeken van een scooter, je vragen beantwoord of je verder helpt in het bestelproces.

Contact opnemen? Onze klantenservice staat tijdens kantoortijden voor je klaar!

Pluspunten

  • 100% van de investering financieren
  • Meer financiële ruimte
  • Betaalde rente is fiscaal aftrekbaar
  • Zeer korte acceptatie traject
  • Lease een scooter als ondernemer of via je werkgever

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..