Over ons

Welkom bij Lease-je-Scooter.nl, hét adres om een gave scooter te leasen. Ben je op zoek naar een stijlvolle retro scooter, een hippe city scooter of juist een sportieve scooter van hoge kwaliteit? Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en het bestelgemak van Lease-je-Scooter.nl.

Een lease aanvraag invullen kost je maar 5 minuten en al binnen 2 uur nadat je aanvraag is ingediend laten we je weten of je scooter lease is goedgekeurd. Zo heb je snel duidelijkheid en kun je binnen no time de weg op! Om zeker te weten dat jij niet te veel voor je scooter betaalt doen we continu een prijscheck via verschillende kanalen. Bovendien breid je je scooter bestelling eenvoudig uit met aantrekkelijke voordeelbundels, waarin de meest populaire bijpassende accessoires zijn geselecteerd.

Lease-je-Scooter.nl maakt het leasen van een scooter makkelijk. Dankzij het overzichtelijke bestelproces weet je precies waar je aan toe bent. En besluit je je scooter toch te kopen? Natuurlijk bieden we die mogelijkheid ook.

Leasen / Kopen op afbetaling
Lease-je-Scooter.nl richt zich op de lease van populaire A-merk scooters, die gegarandeerd van topkwaliteit zijn. Een scooter lease je op basis van financial lease, dat betekent dat je een lening afsluit. Deze vorm van leasen wordt ook wel kopen op afbetaling genoemd. Je bent hierbij direct eigenaar van je scooter. Financial lease is de enige manier waarop je in Nederland een scooter kunt leasen. Leasen van een scooter wordt steeds populairder. Een grote uitgave slaat zo geen gat in je budget: wanneer je kiest voor scooter lease betaal je maandelijks een vast bedrag totdat je scooter helemaal is afbetaald, maar je bent wel direct eigenaar van jouw favoriete model. 
Eerder aflossen? Dat is natuurlijk geen probleem. Je betaalt alleen rente over het nog openstaande bedrag en je ontvangt iedere maand een handig rekeningoverzicht. Zo is een scooter leasen via Lease-je-Scooter.nl altijd transparant en duidelijk.

Kortom: dankzij de eenvoudige leaseconstructie is kwaliteit voor iedereen bereikbaar. Lees alles over scooter leasen bij Lease-je-Scooter.nl.

Servicepunt
Om klanten ook een offline aanspreekpunt te geven hebben we een servicepunt Oosterhout. Hier vind je een ruime voorraad aan retro scooters, city scooters en sportieve scooters. De keuze is aan jou: laat je je bestelde scooter bezorgen of haal je ‘m zelf af? Daarnaast staat er een team van ervaren monteurs klaar om onderhoud en reparaties uit te voeren. 

Service
Service en persoonlijke benadering staan bij Lease-je-Scooter.nl hoog in het vaandel. Dit betekent dat onze klantenservice je graag adviseert bij het uitzoeken van een scooter, je vragen beantwoord of je verder helpt in het bestelproces.

Contact opnemen? Onze klantenservice staat tijdens kantoortijden voor je klaar!
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
  • Inkomens- en lastentoets
  • IDIN identificatie via uw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Hallo, waarmee kunnen we je helpen?
Een moment geduld aub..