Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Hoe werkt leasen?

Leasen / Kopen op afbetaling

Een scooter lease je op basis van financial lease, dat betekent dat je een lening afsluit. Deze vorm van leasen wordt ook wel kopen op afbetaling genoemd. Je bent hierbij direct eigenaar van je scooter. Financial lease is de enige manier waarop je in Nederland een scooter kunt leasen. Je kunt hierbij kiezen voor afbetalen in vaste termijnen tot maximaal 72 maanden, maar je kunt tussentijds ook versneld en boetevrij aflossen. Je betaalt alleen rente over het openstaande bedrag.

Ik heb een financiële meevaller. Kan ik mijn scooter extra aflossen?

Ja, je kunt te allen tijde tussentijds extra aflossen. Dit is volledig kosteloos en je betaalt alleen rente over het nog openstaande bedrag. Elke maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies ziet hoe ver je bent met afbetalen. Een scooter leasen via Lease-je-Scooter.nl is dus altijd transparant, overzichtelijk en flexibel.

Hoe plaats ik een lease aanvraag?

Zoek je droomscooter uit, kies de gewenste extra's en klik op de knop ‘Lease deze scooter’. Vul het aanvraagformulier in en klik op ‘verstuur’. Je aanvraag is nu ingediend.

Handig om te weten: Bij aanvragen onder de € 5000 wordt niet gevraagd om tijdrovende bewijsstukken, dus de aanvraag kost je niet meer dan 5 minuten!

Wat moet ik doen als de lease-aanvraag is ingediend?

Je hoeft nooit lang te wachten op duidelijkheid over je lease-aanvraag: op werkdagen nemen we binnen 2 uur contact met je op om je te laten weten of je aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd is. Wanneer je aanvraag is goedgekeurd ontvang je per mail een contract. Zodra je dit contract hebt getekend en wij het hebben ontvangen ben je eigenaar van de scooter!

Wanneer krijg ik mijn scooter?

Zodra je contract is ontvangen en verwerkt nemen wij nog diezelfde dag contact met je op om een bezorg- of afhaalafspraak te maken. Lease-je-Scooter.nl bezorgt door heel Nederland, ongeacht de afleverlocatie, voor €55,-. Afhalen kan gratis bij ons servicepunt in Deventer, Dronten of Tilburg. Laten bezorgen of afhalen kan bijna altijd binnen een week.

Hoe lang loopt het lease contract?

Hoe lang je lease contract loopt is van verschillende factoren afhankelijk, zoals het aantal termijnen die je kiest en het bedrag dat je tussentijds aflost. Je kunt de scooter tussentijds ook versneld en boetevrij aflossen. Een leasecontract loopt altijd maximaal 72 maanden.

Wanneer kom ik in aanmerking?

Er zijn een aantal spelregels opgesteld waaraan je dient te voldoen:

• Je leeftijd ligt tussen de 18 en 73 jaar
• Je bent officieel woonachtig in Nederland
• Je beschikt over een Nederlandse betaalrekening
• Je hebt geen negatieve BKR registratie
• Je hebt een regelmatig inkomen (studiefinanciering, werkloosheid- en bijstandsuitkeringen zijn hiervan uitgesloten)
  • Ruim 5000+ scooters op voorraad
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
  • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..