Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Lease-je-scooter.nl Servicepunt

Via de webshop van Lease-je-Scooter.nl bekijk je alle scootermodellen en accessoires en dien je direct je lease-aanvraag in. Maar bekijk je de scooters het liefst in het echt voordat je een keuze maakt, of heb je graag face to face contact met onze medewerkers? Kom dan langs bij een van de Lease-je-Scooter.nl servicepunt. De door jou bestelde scooter wordt hier door ervaren monteurs rijklaar gemaakt.

Lease-je-Scooter.nl combineert online lease verkoop met service en persoonlijke benadering. Om die reden fungeert onze servicepunt als zichtlocatie en verlengstuk van de online ‘etalage’. Hier kun je alle retro scooters, city scooters en sportieve scooters bekijken. Daarnaast zijn onze medewerkers tijdens openingstijden bij het servicepunt aanwezig, zodat je hier met al je vragen en opmerkingen terecht kunt. Zo geniet je ook van de service van Lease-je-Scooter.nl als je liever een offline aanspreekpunt hebt.

Lease-je-scooter.nl servicepunten
Bij het Lease-je-Scooter.nl servicepunt kun je voor de merken AGM, BTC, Mash, en Thurbo en de A-merken Aprillia, Derbi, Kymco, Peugeot, Piaggo, Sym, Tomos, Vespa en Yamaha scooters  terecht bij onze servicepunt in Oosterhout (NB).

Kom gerust eens langs voor meer informatie, onze medewerkers staan graag voor je klaar!
  • Ruim 5000+ scooters op voorraad
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
  • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..