Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

F.A.Q.

Hoe lease ik een scooter via Lease-je-Scooter.nl?
Zoek allereerst een scooter uit die je graag wilt hebben. Kies eventueel bijbehorende accessoires en klik vervolgens op de knop ‘Lease deze scooter’. Vul, volledig naar waarheid en zo compleet mogelijk, het aanvraagformulier in en klik op ‘verstuur’. Je aanvraag is nu ingediend.

Al binnen 2 uur na het indienen van je scooter lease-aanvraag nemen wij contact met je op om je te laten weten of je aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd. Als je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je per mail een contract. Zodra je dit contract hebt getekend en wij het hebben ontvangen en verwerkt, wordt je scooter rijklaar gemaakt. De scooter wordt bij je thuis afgeleverd of klaargezet om af te halen bij onze leverancier.

Leasen betekent dat je een vast bedrag per maand voor je scooter betaalt, gedurende een vooraf bepaalde periode. Je kiest zelf in hoeveel maanden je wilt afbetalen en bent direct volledige eigenaar van de door jou uitgekozen scooter. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen en je betaalt alleen nog rente over het openstaande saldo. Elke maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies ziet hoe ver je bent met afbetalen. Bovendien betaal je bij Lease-je-Scooter.nl geen afsluit- of administratiekosten.

Lees alle informatie over scooter leasen via Lease-je-Scooter.nl.

Ben ik direct eigenaar van de scooter?
Ja. Zodra de scooter is afgeleverd, of je deze hebt opgehaald bij onze leverancier, ben je direct de volledige eigenaar van de scooter.

Mijn scooter lease-aanvraag is afgekeurd. Kan ik nu geen scooter leasen?
Wanneer je scooter lease-aanvraag wordt afgekeurd, wordt je bestelling automatisch geannuleerd en is het helaas niet mogelijk om een scooter te leasen bij Lease-je-Scooter.nl.

Waarom hebben jullie mijn inkomens- en bankgegevens nodig?
Lease is een krediet. Wanneer je een scooter lease-aanvraag doet, wordt er aan de hand van je inkomen berekend hoeveel je maandelijks voor je scooter kunt betalen. Daarnaast zijn deze gegevens nodig voor BKR-toetsing en -registratie.

Wordt er vertrouwelijk met mijn gegevens omgegaan?
Ja, je gegevens worden zorgvuldig verwerkt, strikt persoonlijk behandeld en alleen gebruikt in een vertrouwelijke omgeving.

Hoe lang loopt het scooter leasecontract?
Hoe lang je scooter lease loopt is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de totaalprijs van je aankoop en de hoogte van je maandbedrag. Een lease loopt maximaal 72 maanden. Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om tussentijds kosteloos extra af te lossen, zodat je scooter lease eerder afgelopen is.

Ik heb een financiële meevaller. Kan ik mijn scooter extra aflossen?
Ja, je hebt altijd de mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen. Extra aflossen is geheel kosteloos. Bovendien betaal je alleen rente over het nog openstaande bedrag.

Kan ik scooter accessoires ook leasen?
Ja, scooter accessoires kun je tegelijk met je scooter bestellen. Deze worden dan automatisch in de scooter lease meegenomen.

Hoeveel garantie zit er op mijn scooter?
De duur van de garantie verschilt per scooter(merk). Je kunt, nog voordat je je bestelling plaatst, op de scooter informatiepagina zien hoeveel garantie er op de door jou gewenste scooter zit.

Ik heb een scooter lease-aanvraag gedaan, maar ik wil annuleren. Kan dat?
Dat is jammer om te horen, maar zolang je lease-aanvraag nog niet is bevestigd en goedgekeurd, kun je deze te allen tijde annuleren. Wil je je lease-aanvraag annuleren, dan raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Na verwerking van de annulering ontvang je een e-mail ter bevestiging.

Hoe hoog is het maandbedrag van mijn scooter lease?
Het te betalen maandbedrag is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de totaalprijs van je aankoop en de lengte van je leasecontract. Wil je weten wat jij zou betalen voor een lease scooter? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hoe betaal ik mijn maandbedrag?
Het maandbedrag voor je scooter lease wordt automatisch iedere maand afgeschreven van je bankrekening.

Waar bezorgen jullie de scooters?
Lease-je-Scooter.nl bezorgt door heel Nederland en altijd voor een vast bedrag van €60,-. Dit bedrag wordt meegenomen in het totale bedrag van je lease. Je scooter wordt vanzelfsprekend verzekerd en met uiterste zorg vervoerd.

Hoe lang duurt het voor mijn scooter wordt geleverd?
Is je scooter lease-aanvraag goedgekeurd en heb je het contract volledig ingevuld naar ons teruggestuurd, dan ontvang je e-mail om een bezorg- of afhaalafspraak te maken. Meestal kun je je scooter binnen enkele dagen na goedkeuring van je lease-aanvraag komen afhalen of laten bezorgen.

Moet ik thuis zijn wanneer mijn scooter wordt bezorgd?
Ja. Als je ervoor kiest om je scooter te laten bezorgen, dien je thuis te zijn op het afgesproken aflevermoment. Het is namelijk belangrijk dat jij zelf de afleverbon ondertekent. De chauffeur zal je daarom vragen een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Kan ik mijn scooter laten bezorgen op een ander adres?
Ja, dat is geen enkel probleem. Het is echter wel van belang dat je zelf aanwezig bent om de scooter in ontvangst te nemen. Geef bij het maken van de afspraak even aan dat je scooter op een ander adres bezorgd mag worden en welk adres dat is.

Tijdens de levering was ik niet thuis. Wat nu?
We bezorgen je scooter altijd op afspraak. Als je onverwacht toch niet thuis kunt zijn op het afgesproken moment, dien je contact op te nemen met onze klantenservice. Indien mogelijk, wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. Heeft de bezorger je gemist omdat je niet thuis was op het afgesproken moment, dan wordt er contact met je opgenomen om een nieuwe afleverafspraak te maken. De extra (aflever)kosten zijn in dit geval voor jouw rekening.

Kan ik mijn scooter ook ergens afhalen?
Ja, hiervoor kun je tijdens openingstijden terecht bij een van onze locaties in Amsterdam, Den Hoorn, Deventer, Dronten, Oosterhout of Tilburg. Voor het afhalen van je scooter dien je een afspraak te maken. Is je scooter lease-aanvraag goedgekeurd en heb je het contract ingevuld en naar ons teruggestuurd, dan ontvang je een e-mail om een bezorg- of afhaalafspraak te maken. Aan het afhalen van je scooter zijn geen extra kosten verbonden.

Mijn scooter is geleverd, maar ik ben niet tevreden. Wat nu?
We doen er alles aan om je scooter volledig naar wens, compleet en onbeschadigd te leveren. Mocht er bij levering toch iets niet naar wens blijken, dan raden we je aan zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. We zullen dan zo snel mogelijk naar een oplossing zoeken.

Onder welke voorwaarden lease ik mijn scooter?
Check voor je een scooter least de algemene voorwaarden, de disclaimer en de garantievoorwaarden.
  • Ruim 5000+ scooters op voorraad
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
  • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..