Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

DISCLAIMER

Deze website wordt beheerd door- en de rechten met betrekking tot deze website zijn in eigendom van Dutch Scooter Company B.V., ingeschreven in de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Centraal Gelderland onder nummer 66599954.

Hetgeen op deze website is gepubliceerd is auteursrechtelijk beschermd. Niets op deze website mag door derden geheel of gedeeltelijk openbaar worden gemaakt, verveelvoudigd, of opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand.

De informatie en gegevens op deze website zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt beheerd door Dutch Scooter Company B.V.. Aan de inhoud van deze website kunnen jegens Dutch Scooter Company B.V. geen rechten worden ontleend. Dutch Scooter Company B.V. is niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van anderen dan Dutch Scooter Company B.V. opgesteld of uitgegeven. Dutch Scooter Company B.V. is niet aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van kennelijke onjuistheden of fouten op deze website.

Op het gebruik van deze website zijn een cookieverklaring alsmede de algemene voorwaarden van Lease-je-Scooter.nl van toepassing.

Heb je vragen over deze website, neem dan contact met ons op.
  • Ruim 5000+ scooters op voorraad
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
  • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..