Geld lenen kost geld
Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 29 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Scooter retourneren

Heb je een scooter besteld, maar valt deze je, om welke reden dan ook, tegen? We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je aankoop, maar bieden je natuurlijk de gelegenheid om je scooter te retourneren.

14 dagen bedenktijd
Wanneer je online een scooter least of koopt via Lease-je-Scooter.nl, valt dit onder ‘kopen op afstand’. Dit betekent dat je automatisch 14 dagen bedenktijd krijgt na de definitieve acceptatie van het leasecontract.

Let op: wanneer de scooter op naam is gesteld of meters heeft gemaakt (dit omvat ook een testrit), vervalt het herroepingsrecht en is het niet meer mogelijk om je scooter kosteloos te retourneren. De scooter is dan namelijk niet meer nieuw, maar tweedehands. Lease-je-Scooter.nl kan een scooter alleen terugnemen wanneer deze nog niet op naam is gesteld en er nog niet op is gereden. Als je daar gebruik van wil maken vraag dan om een voertuig nog niet op naam te zetten om evt. kosten zoveel mogelijk te beperken.

Scooter retourneren
Valt de kleur je tegen? Past het formaat van de scooter toch niet helemaal bij je of heb je je simpelweg bedacht? Neem contact op met onze klantenservice als je je scooter definitief wil retourneren. Let hierbij op de volgende uitgangspunten:
 • De zichttermijn van 14 dagen geldt alleen voor bij Lease-je-Scooter.nl aangeschafte scooters en omvat zowel koop als lease;
 • De zichttermijn geeft je het recht om de koopovereenkomst binnen deze termijn en zonder opgaaf van reden te herroepen en gaat in op het moment dat de leaseaanvraag definitief is goedgekeurd door de bank.
 • De scooter is nog in ongebruikte staat (er is nog niet op gereden) en nog niet op naam gezet bij het RDW.
Lees meer over je herroepingsrecht in onze algemene voorwaarden.

Retourneren stappenplan
Wil je je scooter retourneren? Volg dan de volgende stappen:

Stap 1: 
Om aanspraak te maken op je herroepingsrecht vul je het formulier op onze website in. Hiermee stel je ons op de hoogte van jouw beslissing om de koop- of leaseovereenkomst te herroepen.

Stap 2:
Nadat wij je retourverzoek hebben ontvangen en bevestigd, dien je ons de betreffende producten zo snel mogelijk (binnen 14 dagen) terug te sturen. Eventuele verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Stap 3:
Heb je je scooter gekocht? Uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de scooter en eventuele accessoires wordt het totale aankoopbedrag teruggestort. 
Heb je een lease scooter? Dan mag je een andere scooter uitzoeken of je lease annuleren (hiervoor gelden de algemene voorwaarden van kredietverstrekker SprayPay). We nemen in dit geval persoonlijk contact met je op.

Klantenservice
Heb je nog vragen over het retourneren of wil je dat iemand van onze klantenservice je persoonlijk te woord staat? Neem contact op via het contactformulier, mail naar info@lease-je-scooter.nl of bel naar onze klantenservice: 085-4865710.

Disclaimer
Lees ook onze disclaimer voor je je scooter wilt retourneren.
 • Ruim 5000+ scooters op voorraad
 • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
 • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2024 - Lease-Je-Scooter.nl
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
 • Inkomens- en lastentoets
 • IDIN identificatie via uw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Hallo, waarmee kunnen we je helpen?
Een moment geduld aub..