Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Vespa scooter

Een Vespa scooter is een Italiaans merk in hart en nieren en dat zie je terug in het design. Het merk besteedt veel aandacht aan het uiterlijk van haar scooters en voert hedendaagse trends door in nieuwe ontwerpen, zónder dat de klassieke en eigentijdse uitstraling verloren gaat. Dat betekent dat elk Vespa model duidelijk herkenbaar is. De naam Vespa komt van het woord 'wesp', vanwege de slanke taille en het zachte geluid. Rijgenot staat bij een Vespa scooter hoog in het vaandel. Zo heeft de scooter een vrije doorgang voor de benen en een prettige zithouding zijn. Hierdoor zijn Vespa scooters over het algemeen erg vrouwvriendelijk en gemakkelijk te besturen.

Een Vespa scooter is kwalitatief goed en ziet er fantastisch uit. Geen wonder dat Vespa een van ’s werelds meest populaire scootermerken is. Vespa scooters zijn sinds de jaren 40 op de markt en mede dankzij de Italiaanse roots van het merk staat Vespa vanaf dag 1 voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een verfijnd design. Wil je dus een Vespa scooter kopen, dan weet je zeker dat je nooit een miskoop zult doen. Vind je het belangrijk om zuinig te rijden? Bij een Vespa scooter is dat geen probleem. Veel modellen rijden met 1 liter benzine tot 40 kilometer en de 4-taktmotor die in de meeste modellen gebouwd is, heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. De carrosserie bij Vespa scooters is uit één stuk gemaakt en is geheel van staal. Er is geen enkele andere scooter die deze eigenschap heeft. Kortom: een Vespa scooter heeft de retro looks, maar de moderne technieken. Best of both worlds!


Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 3000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..