Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Lambretta scooter

Lambretta scooter is de legendarische concurrent van de Vespa scooters. Lambretta is een scooter merk uit Italië. De geschiedenis begon in 1920 in de wijk Lambrete in Milaan. Toen opende Innocenti een fabriek voor stalen buizen. Toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak werd Innocenti gedwongen om te produceren voor oorlogsdoeleinden. In de laatste jaren van de oorlog zag Innocenti mogelijkheden voor een nieuwe markt: motorscooters. Innocenti zag scooters als het ideale vervoersmiddel. Hiermee zou de grote massa mobiel worden. Hij wilde dat de scooters goedkoop en betrouwbaar waren. Samen met de Vespa scooters leidde dit tot een ongekende populariteit van scooters in de jaren vijftig.

Innocenti slaagde er zelfs om succes te hebben overzee. De scooters werden geëxporteerd naar Argentinië, waar veel Italiaanse migranten woonden. Innocenti werd zo een van de nieuwste spelers van het naoorlogse Italië en de Lambretta scooter werd een enorm succes.

Wat is een Lambretta scooter?

Door de komst van de kleinere betaalbare auto's, zoals de bekende Fiat 500, daalde de belangstelling in de scooters. Toch bloeide de belangstelling voor de scooters weer op in de jaren 60, omdat een bepaalde subcultuur in Londen gecharmeerd raakte van de Lambretta scooter. Deze Londenaren omarmden de scooter als een symbool voor hun manier van leven. Daarnaast droeg de Engelse rockband 'The Who' ook bij aan de populariteit van de scooters.

Het einde van de Lambretta scooter

Eind jaren 60 werden er steeds minder scooters verkocht. Innocenti probeerde door nieuwe modellen op de markt te brengen de Lambretta scooter nieuw leven in de blazen, maar dat mocht niet baten. In 1971 rolde de laatste Lambretta scooter van de band en werd de productie gestaakt. De volledige productie werd verkocht aan SIL (Scooter India Ltd.) op de voorwaarde dat er Italiaanse werknemers mee mochten werken aan de productie van de Lambretta in India. Deze werknemers trainden het personeel van SIL, zodat de kwaliteit van de scooters hetzelfde bleef. De Lambretta verscheen in het straatbeeld van India. Maar door tegenvallende verkoopcijfers werd de productie van de Lambretta scooter volledig gestaakt.

Comeback van de Lambretta scooter

Maar liefst twintig jaar lang is Lambretta van het toneel verdwenen, maar inmiddels weer helemaal up and running. Lambretta maakte in 2017 zijn comeback op de EICMA in Milaan. Op deze motorshow werd de nieuwe V-Special aan het publiek geïntroduceerd. De V-Special is in drie verschillende versies op de markt gebracht: V50 Special, V125 Special en V2000 Special.

Verschillende modellen van de Lambretta scooter

Central Scooters is de officiële dealer van Lambretta. Je kunt bij ons terecht voor de Lambretta V50 Special Fix Fender en Flex Fender. De Fix Fender hebben een vast voorspatbord en zijn in het oranje of mat grijs verkrijgbaar. De Flex Fender is verkrijgbaar in het rood, wit, blauw en zwart. De Lambretta scooters beschikken over een SYM Euro 4 motor en er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor deze scooters. Als jij bijvoorbeeld een exclusief uiterlijk wil op jouw Lambretta scooter wil, is het mogelijk om verschillende panelen in carbon uit te laten voeren.

Hieronder hebben wij de belangrijkste eigenschappen van de V50 Special voor jou op een rijtje gezet:
  • De Lambretta beschikt over LED verlichting rondom de scooter.
  • Deze scooter heeft een analoge snelheidsmeter en een digitaal display.
  • De scooter beschikt over een vast voorspatbord.
  • Er is unieke carbon styling beschikbaar voor deze scooters.
  • De Lambretta scooter beschikt over een 4 SYM motor.


De voordelen van een Lambretta scooter

Als je kiest voor een Lambretta scooter brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Als eerste is deze scooter een vervoersmiddel met een unieke uitstraling. Deze scooter heeft de echte Italiaanse looks. Daarnaast is het mogelijk om jouw scooter vorm te geven naar jouw wens door de unieke carbon styling. Daarnaast is een scooter een erg handig vervoersmiddel waarmee je snel van A naar B kan gaan. Dit is ideaal voor een drukke stad, woon-school verkeer of woon-werk verkeer.

Hoe kan ik een Lambretta kopen?

Wil jij graag een Lambretta scooter kopen? Dan ben je bij Central Scooters aan het juiste adres! Wij zijn jouw betrouwbare scooterspecialist én de officiële dealer van Lambretta. Dit betekent dat jij altijd verzekerd bent van de garantie bij Lambretta en haar originele onderdelen.

Een scooter kopen kan bij ons via de webshop, maar je kan ook langskomen bij ons in de showroom. Heb je geen zin om langs te komen bij ons in de showroom, maar wil je toch jouw scooter bekijken? Dan is het ook mogelijk om een videocall-afspraak te maken. Daarnaast geven wij altijd advies op maat als je twijfelt welke scooter je moet nemen. Koop nu jouw scooter bij Central Scooters en wij leveren de scooter gratis bij jou thuis!

Hoe kan ik een Lambretta leasen?

Wil jij niet in één keer aan het bedrag voldoen, maar wel een scooter kopen? Dat kan! Kies voor SprayPay. Bij Central Scooters is het mogelijk om via SprayPay te betalen. Via SprayPay kun jij de betaling in verschillende termijnen voldoen. Hierdoor hoef jij niet heel het bedrag in een keer te betalen. Op deze manier kan jij het bedrag over verschillende maanden verspreiden. Je kunt hierbij kiezen uit 12 tot 36 maanden. Zodra je aangeeft bij jouw bestelling dat je wilt betalen met SprayPay, beoordelen wij aan de hand van verschillende checks, of jij in aanmerking komt voor SprayPay. Binnen enkele seconden kunnen wij al bepalen of jij hiervoor in aanmerking komt voor een krediet.

Hoe kan ik een Lambretta scooter in drie termijnen betalen?

Wil jij jouw Lambretta in drie termijnen betalen? Ook dat kan bij ons! Bij Central Scooters is het mogelijk om in drie termijnen te betalen via IN3. Via IN3 is het mogelijk om in drie termijnen te betalen tegen een rente van 0%. Het eerste termijn betaal je gelijk bij het bestellen van jouw scooter. Het tweede gedeelte betaal je na 30 dagen en het derde gedeelte na 60 dagen. Er wordt geen rente in rekening gebracht voor deze betaalmethode. Je kunt al vanaf €100 in termijnen betalen. Kies bij het bestellen van jouw scooter voor IN3 en betaal in drie termijnen! Zo simpel is het.

Waar kan ik mijn Lambretta scooter laten repareren?

Heb jij een Lambretta scooter en ben jij op zoek naar schadeherstel of deskundig onderhoud? Bij Central Scooters kun je ook terecht voor scooter reparatie. Central Scooters onderhoudt bijna alle merken scooters, waaronder Lambretta. Wij geven je graag advies over de reparaties, schadeherstel of onderhoudsbeurt van jouw scooter. Zo kun jij snel weer rijden op jouw scooter.


Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 3000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..