Nito scooter leasen? Nito scooterlease vanaf €96 bij Lease-je-Scooter.nl

Nito

De NES is een elektrische scooter van een innovatieve e-scooter startup uit Turijn in Italië. De scooter biedt naast zeer goede rijprestaties een weergaloos design.


In 1920 was de Italiaanse stad Turijn een hoofdstad voor de productie van scooters en motoren met meer dan 120 merken. In 1950 waren er nog slechts 12 merken gevestigd en in 1970 vertrok het laatste merk. In 2015 werd de stilte doorbroken en werd het e-scooter merk NITO (Nuova Industria Torinese) opgericht door de voormalige directeur van de IED (Istituto Europeo di Design), een Universiteit voor Europese design studies met steun van diverse grote internationale bedrijven en de Universiteit Polytechnic.


De scooter heeft een krachtige 4000 watt motor voor uitzonderlijk snelle acceleratie. De topsnelheid is begrensd op 45km/h en de scooter kan ook worden geleverd als een lichtgewicht motorfiets met een topsnelheid van 90 km/h.


De scooter wordt standaard geleverd met all terrain banden zodat de scooter zowel on als offroad kan worden gebruikt. De scooter is zeer sterk en degelijk maar toch lichtgewicht en daardoor prettig in het gebruik. De scooter is maar liefst 40kg lichter dan een moderne Vespa.


De scooter heeft een uitneembare Lithium accu met een bereik van 80km. De laadtijd van de accu is 3 uur. De accu bevindt zich in een afgesloten compartiment beneden het voetendek en kan eenvoudig worden uitgenomen.


De scooter heeft voor en achter schijfremmen. De scooter biedt plaats aan twee personen en biedt daarvoor uitklapbare voetsteunen voor een passagier.


Smart Scooter
De scooter is een ware smart scooter dat verbindt met een smart phone voor toegang tot diverse scooter applicaties.


De NITO NES kan worden gecustomiseerd met 72 kleurcombinaties. De online configurator biedt een een breed palet van kleuren, zadel opties, voet-dek hout opties en zelfs verschillende kleuren banden.


NITO biedt diverse assesoires zoals een bijpassende helm, veel kleuren windschermen, een navigatie-systeem en een helm compartiment.

tune Filteren expand_more