Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Yamaha leasen

Op zoek naar een sportieve, comfortabele en betrouwbare motorscooter? Dan is een Yamaha scooter vast en zeker iets voor jou. Een Yamaha leasen kan al vanaf €64 per maand.Yamaha is een van de grootste scooter- en motorproducenten van dit moment. Een absoluut begrip op de Nederlandse markt en hét motorsportmerk bij uitstek. De scooters van dit populaire Japanse merk zijn te herkennen aan de waanzinnig sportieve uitstraling en worden geroemd om de perfecte wegligging en rijeigenschappen. Bovendien weet je met Yamaha zeker dat je kiest voor een zuinige, milieuvriendelijke scooter van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Of je nu gaat voor een degelijke stadscooter of een snelle en sportieve scooter uit het assortiment: met Yamaha haal je gegarandeerd een betrouwbare scooter van topkwaliteit in huis.


Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 3000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..