Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 29 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Ecooter leasen

Ben jij op zoek naar een gloednieuwe scooter die elektrisch is én in termijnen betaald kan worden? Het klinkt bijna onmogelijk, maar wanneer je kiest voor een Ecooter leasen, heb je het allemaal. E-scooters worden steeds populairder én het is beter voor het milieu. Jij wilt toch ook je steentje bijdragen aan een betere wereld? Stap daarom over naar een Ecooter van Lease Je Scooter. Met een actieradius van minimaal 80 kilometer op één accu, hoef jij je geen zorgen te maken dat je ergens stil komt te staan. Ook hoef je nooit meer te tanken. Kies voor een Ecooter leasen en profiteer van de vele voordelen.


Wat is een Ecooter?

Wanneer je kiest voor een Ecooter leasen, dan kies je voor een unieke scooter. Met al meer dan 25 jaar ervaring binnen de motor- en scooterbranche is het uiteindelijke doel van Ecooter om jou de beste rijervaring te geven, tegen een scherpe prijs. Het motto van Ecooter leasen is daarom ook: 'Exceeding expectations' en dit motto komen zij zeker waar. De prijs/kwaliteit verhouding komt Ecooter zeker na. Een Ecooter leasen kan al vanaf €47,57 per maand. Een Ecooter bestaat uit de meest hoogwaardige onderdelen en optimale eigenschappen. Op basis van uitgebreide onderzoeken en vele testritten blijft Ecooter optimaliseren. Vele andere merken maken gebruik van aandrijving en plaatsing van de motor direct op het achterwiel, Ecooter doet dit niet. De elektrische middenmotor van Ecooter is voorzien van unieke overbrenging. Doordat Ecooter kiest voor een middenmotor is de overbrenging vele malen soepeler en zal de motor efficiënter omgaan met zijn energie.

Bij een Ecooter leasen komt een ervaring bij, die je bij geen enkele andere e-scooter zal ervaren. Ervaar zelf het rijgemak van een Ecooter en kies daarom voor een Ecooter leasen via Lease je Scooter.


De modellen van Ecooter

Maak kennis met de verschillende modellen waar je uit kunt kiezen, wanneer je kiest voor een Ecooter leasen:

Ecooter E1S

Met een actieradius tot wel 80km op één acculading is de Ecooter E1S zeker iets voor jou. Een Ecooter gaat efficiënt om met de energie van de accu. Door het innovatieve design, de middenmotor en diverse andere technieken is een Ecooter leasen een goed keuze. De temperatuur van de accu wordt voortdurend gemeten, dit zorgt ervoor dat de accu niet oververhit raakt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over overlading. De accu en de lader zijn op elkaar afgestemd zodat de accucapaciteit wordt behouden. Tevens is de accu uitneembaar, waardoor je deze gemakkelijk kan opladen. De Ecooter E1S is beschikbaar in de kleuren: wit, zwart en grijs.

De e-scooter is beschikbaar in de Ecooter E1S 32ah variant.

Ecooter E2

Mocht je op zoek zijn naar een grotere actieradius, ben je bij de Ecooter E2 aan het juiste adres. Met een actieradius tot wel 175 kilometer is de Ecooter E2 de parel onder de e-scooters. De Ecooter E2 biedt de mogelijkheid om de e-scooter uit te breiden naar twee accu's, waardoor je ultiem lang op jouw Ecooter kunt rijden. Wanneer je jouw accu te ver leeg laat lopen, tast dit de levensduur van de accu aan. Het accusysteem van Ecooter heeft een ingebouwd veiligheidssysteem waardoor je langer kan blijven genieten van maximale accucapaciteit.

De e-scooter is beschikbaar in de volgende varianten: Ecooter E2 30AH, Ecooter E242AH, Ecooter E2 62AH.

Voor welke Ecooter leasen kies jij?


Voordelen van een Ecooter leasen

Wist je dat er vele voordelen zitten aan een Ecooter leasen? De voordelen van Ecooter leasen is dat je niet in één keer een flink bedrag betaald, maar dit verspreid over een aantal maanden. Ook op het gebied van uiterlijk is een Ecooter leasen de juiste keuze. E-scooters ontwikkelen zichzelf enorm en hebben unieke afwerkingen en veel technische voordelen.

Een Ecooter leasen is erg zuinig. Een Ecooter leasen kan al vanaf €47,57 per maand. Daarnaast hoef je geen brandstof te tanken, want een Ecooter is volledig elektrisch. Met een benzine scooter kunnen er zo nu en dan nog wel startproblemen optreden, bij een e-scooter heb je hier geen last meer van. Ook op het gebied van onderhoud bespaar je veel geld met een Ecooter leasen. Bij een benzine scooter zitten veel meer onderdelen, die kapot kunnen gaan en onderhoud nodig hebben, bij een Ecooter leasen hoef jij je daar geen zorgen om te maken.


Hoe kan ik een Ecooter leasen via Lease Je Scooter?

Een Ecooter leasen kan via Lease Je Scooter gemakkelijk geregeld worden. Een Ecooter leasen is op basis van Financial Lease, je sluit dus een lening af. Je bent hierdoor direct eigenaar van jouw Ecooter, zonder dat je in één keer een flink bedrag hoeft neer te leggen. Maandelijks betaal jij jouw Ecooter af en je betaald enkel rente over het openstaande bedrag. Natuurlijk is het ook mogelijk om tussentijds meer af te lossen.

Een Ecooter leasen kun je gemakkelijk via onze website doen. Stel jouw Ecooter helemaal zelf samen en doe een aanvraag. Op werkdagen streven wij ernaar om binnen 2 uur contact met je op te nemen. We laten je dan weten of jouw lease aanvraag is goedgekeurd. Per mail ontvang jij jouw contract, mits je een goedkeuring hebt. Stuur het contract getekend retour en jij bent eigenaar van jouw Ecooter. Zo gezegd, zo gedaan. Natuurlijk moet je wel voldoen aan een aantal eisen. Je moet namelijk tussen de 19 en 73 jaar oud zijn, woonachtig zijn in Nederland en over een Nederlandse betaalrekening beschikken. Ook mag je geen negatieve BKR registratie hebben en moet je een regelmatig inkomen hebben.

Heb jij vragen of wil jij jouw Ecooter leasen? Doe een aanvraag via de website van Lease Je Scooter of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan jou graag te woord en helpen je bij de keuze van jouw Ecooter. Mogen wij binnenkort bij jou een Ecooter afleveren?

  • Ruim 1000+ scooters op voorraad
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
  • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2022 - Lease-Je-Scooter.nl
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
  • Inkomens- en lastentoets
  • IDIN identificatie via uw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Een moment geduld aub..