Monasso scooter leasen? Monasso scooterlease vanaf €38 bij Lease-je-Scooter.nl

Monasso

Monasso, de elektrische scooter voor de stadsnomade
Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange ritten schakel je over op cruise control, voor je het weet ben je al aangekomen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur, zonder schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen op vooruit.


De Monasso is standaard bewapend met een alarm en anti-diefstal systeem om grijpgrage handen te weren. Met de afstandsbediening zet je hem nonchalant op slot. Wie vervolgens jouw e-scooter probeert te activeren, staat een verrassing te wachten. Een oorverdovend alarmgeluid, zwaaiende lichten en een geblokkeerd wiel om verplaatsing te voorkomen. De boodschap is meteen duidelijk: afblijven!


Premium features, sleek design en nuttige extra’s. Jouw Monasso is van kop tot staart uitgerust met details die ertoe doen:


Verkrijgbaar in shiny black, pearl white, matte midnight, matte red & matte black.
Keuze uit black edition of silver edition.
Voorzien van telefoonhouder en twee usb-telefoonladers.
Noem het de grote verwisseltruc. Met een handomdraai is jouw lichtgewicht lithium ion batterij uit de scooter en in de lader. Vind je het gek, met maar 10 kilo gewicht? Opladen kan op kantoor, thuis of in een restaurant. Eigenlijk overal, net als je telefoon. Gemak dient de mens.

tune Filteren expand_more
Monasso E-scooter

Monasso E-scooter

Lease v.a. € 38,- p/mnd