Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente
Monasso, de elektrische scooter voor de stadsnomade Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange ritten schakel je over op cruise control, voor je het weet ben je al aangekomen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur, zonder schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen op vooruit.

De Monasso is standaard bewapend met een alarm en anti-diefstal systeem om grijpgrage handen te weren. Met de afstandsbediening zet je hem nonchalant op slot. Wie vervolgens jouw e-scooter probeert te activeren, staat een verrassing te wachten. Een oorverdovend alarmgeluid, zwaaiende lichten en een geblokkeerd wiel om verplaatsing te voorkomen. De boodschap is meteen duidelijk: afblijven!

Premium features, sleek design en nuttige extra’s. Jouw Monasso is van kop tot staart uitgerust met details die ertoe doen:

Verkrijgbaar in shiny black, pearl white, matte midnight, matte red & matte black.
Keuze uit black edition of silver edition.
Voorzien van telefoonhouder en twee usb-telefoonladers.
Noem het de grote verwisseltruc. Met een handomdraai is jouw lichtgewicht lithium ion batterij uit de scooter en in de lader. Vind je het gek, met maar 10 kilo gewicht? Opladen kan op kantoor, thuis of in een restaurant. Eigenlijk overal, net als je telefoon. Gemak dient de mens.
Filteren

Scootertype

Merken

Kleuren

Filteren
BETALEN IN DRIE TERMIJNEN MET IN3
NIET IN EEN KEER HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN U kunt via onze partner IN3 Capayable uw aankoop in 3 termijnen betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaalt u direct bij het bestellen en na 30 dagen ontvangt u een verzoek om de 2e termijn te voldoen. Tot slot dient na 30 dagen de laatste termijn betaald te worden.

Voor deze betaalmethode wordt geen rente in rekening gebracht. Wel komen er voor deze methode €39,- aan administratiekosten bij. Via IN3 kunt u aankopen van 100 tot 3000 euro in termijnen betalen.

Hoe te bestellen?

Bij het bestellen van uw scooter kunt u onder aan het scherm kiezen voor twee opties. Aanbetaling of volledig bedrag. Kies voor volledig bedrag en plaats de scooter in uw winkelmand, vervolgens kiest u bij het afrekenen voor IN3 als betaalmethode. Zo simpel is het!
DE VOORDELEN VAN GESPREID BETALEN
  • Afbetalen in 3 termijnen
  • 0% rente
  • Betaalmethode zonder rente, lening of BKR registratie
Hoe werkt het

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1E BETALING EN VERZENDING

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2E EN 3E BETALING

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..