Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 23 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Scooter kopen

Wil je liever een scooter kopen in plaats van leasen? Ook daarvoor ben je bij Lease-je-Scooter.nl aan het juiste adres. Zoek uit het uitgebreide assortiment retro, city en sportieve scooters van gerenommeerde scootermerken jouw favoriet en bepaal zelf welke scooter het best bij jou past. Lease-je-Scooter.nl is hét adres voor de populairste A-merk scooters. Hier koop je hoogwaardige scooters met een hip en stijlvol uiterlijk, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Via Lease-je-Scooter.nl ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs en een groot bestelgemak. Je betaalt gemakkelijk en veilig via iDeal en bespaart hiermee 14 procent. Zo is kwaliteit voor iedereen bereikbaar.

Hoe werkt online scooter kopen bij Lease-je-Scooter.nl?
Online een scooter kopen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Bij Lease-je-Scooter.nl is dat niet anders: je bestelt je favoriete scooter binnen een paar drukken op de knop.

Stap 1
Kies de scooter van je dromen, eventueel met bijbehorende accessoires, controleer je bestelling en klik op de knop ‘Koop deze scooter’.

Stap 2
Vul volledig naar waarheid en zo compleet mogelijk al je gegevens in en klik op ‘verstuur’.

Stap 3
Reken je scooter direct en veilig af via iDeal.

Stap 4
Zodra je betaling is ontvangen en verwerkt ontvang je een mail en wordt je scooter rijklaar gemaakt. De scooter wordt bij je thuis afgeleverd of klaargezet om af te halen in een van onze showrooms. Je kunt zó wegrijden!

Scooter bezorgen of afhalen
Heb je je bestelling geplaatst, dan ontvang je een e-mail om een bezorg- of afhaalafspraak te maken. In de meeste gevallen kun je je scooter binnen enkele dagen al komen afhalen of laten bezorgen.

Wanneer je ervoor kiest om je scooter te komen afhalen, dan staat jouw bestelde model op het afgesproken moment gereed bij Central Scooter in Oosterhout (NB). 

Onze medewerkers zorgen ervoor dat je scooter tiptop in orde is en dat je zó kunt wegrijden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het afhalen van je scooter.

Woon je niet in de buurt van een van onze servicepunten of heb je niet de mogelijkheid om je scooter af te komen halen, dan is er altijd nog de optie om je scooter te laten bezorgen. Lease-je-Scooter.nl bezorgt scooters voor slechts €55,-, ongeacht waar je woont in Nederland. Natuurlijk bezorgen we je scooter volledig verzekerd en met uiterste zorg.

Koop je droomscooter bij Lease-je-Scooter.nl en beleef direct rijplezier!
  • Ruim 5000+ scooters op voorraad
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
  • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2021 - Lease-Je-Scooter.nl
Een moment geduld aub..