Ruime keus en scherpe prijzen
Lease vanaf € 29 per maand
Snelle levering in Nederland
Drie termijnbetalingen tegen 0% rente

Scooter kopen

Wil je liever een scooter kopen in plaats van leasen? Ook daarvoor ben je bij Lease-je-Scooter.nl aan het juiste adres. Zoek uit het uitgebreide assortiment retro, city en sportieve scooters van gerenommeerde scootermerken jouw favoriet en bepaal zelf welke scooter het best bij jou past. Lease-je-Scooter.nl is hét adres voor de populairste A-merk scooters. Hier koop je hoogwaardige scooters met een hip en stijlvol uiterlijk, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Via Lease-je-Scooter.nl ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs en een groot bestelgemak. Je betaalt gemakkelijk en veilig via iDeal en bespaart hiermee 14 procent. Zo is kwaliteit voor iedereen bereikbaar (neem telefonisch contact op).

Hoe werkt online scooter kopen bij Lease-je-Scooter.nl?
Online een scooter kopen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Bij Lease-je-Scooter.nl is dat niet anders: je bestelt je favoriete scooter binnen een paar drukken op de knop.

Stap 1
Kies de scooter van je dromen, eventueel met bijbehorende accessoires, controleer je bestelling en klik op de knop ‘Koop deze scooter’.

Stap 2
Vul volledig naar waarheid en zo compleet mogelijk al je gegevens in en klik op ‘verstuur’.

Stap 3
Reken je scooter direct en veilig af via iDeal.

Stap 4
Zodra je betaling is ontvangen en verwerkt ontvang je een mail en wordt je scooter rijklaar gemaakt. De scooter wordt bij je thuis afgeleverd of klaargezet om af te halen in een van onze showrooms. Je kunt zó wegrijden!

Scooter bezorgen of afhalen
Heb je je bestelling geplaatst, dan ontvang je een e-mail om een bezorg- of afhaalafspraak te maken. In de meeste gevallen kun je je scooter binnen enkele dagen al komen afhalen of laten bezorgen.

Wanneer je ervoor kiest om je scooter te komen afhalen, dan staat jouw bestelde model op het afgesproken moment gereed bij Central Scooter in Oosterhout (NB). 

Onze medewerkers zorgen ervoor dat je scooter tiptop in orde is en dat je zó kunt wegrijden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het afhalen van je scooter.

Woon je niet in de buurt van een van onze servicepunten of heb je niet de mogelijkheid om je scooter af te komen halen, dan is er altijd nog de optie om je scooter te laten bezorgen. Lease-je-Scooter.nl bezorgt scooters voor slechts €55,-, ongeacht waar je woont in Nederland. Natuurlijk bezorgen we je scooter volledig verzekerd en met uiterste zorg.

Koop je droomscooter bij Lease-je-Scooter.nl en beleef direct rijplezier!
  • Ruim 1000+ scooters op voorraad
  • Binnen 15 minuten duidelijkheid over je aanvraag
  • Rijklaar thuisbezorgd incl. accessoires

Algemene voorwaarden Cookies Disclaimer Privacy

© 2022 - Lease-Je-Scooter.nl
Gespreid betalen met SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen is het mogelijk om uw bestelling in 12,18, 24, 36, 48 of 60 maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. U heeft dus grip op de looptijd. Gespreid betalen is bij Lease-je-Scooter.nl mogelijk vanaf €250,- en tot €10.000,-.

De voordelen van SprayPay:
  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om gebruik te maken van de betaalmethode SprayPay dient u de volgende stappen te doorlopen:
  • Inkomens- en lastentoets
  • IDIN identificatie via uw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling door Lease-je-Scooter.nl in behandeling genomen. Wilt u afrekenen met gespreid betalen, kies dan voor SprayPay bij betaalmethode.

Rekenvoorbeeld - Gespreid betalen
Bedrag Looptijd in maanden Vaste rente Bedrag per maand Totaal bedrag
€ 2195
12 10% € 192,55 € 2310,54
€ 2195
18 10% € 131,35
€ 2364,28
€ 2195
24 10% € 100,84
€ 2420,12
€ 2195
36 10% € 70,37 € 2533,38
€ 2195 48 10% € 55,69 € 2672,95
€ 2195
60 10% € 46,64 € 2798,63
Hoe kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. Iedereen kan gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Aan de hand van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Je bent SprayPay dus geen geld meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Heeft het invloed op mijn BKR-registratie?

Een overeenkomst met SprayPay wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang alle maandelijkse termijnen op tijd worden betaald, heeft dit geen negatieve invloed op je BKR-registratie. Wanneer je meer dan twee maanden niet aan de betalingsverplichting hebt voldaan, is SprayPay verplicht om dit door te geven aan het BKR. Dit kan wel gevolgen hebben voor toekomstige overeenkomsten.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Kan ik ook zakelijke orders betalen met SprayPay?

Betalingen via SprayPay zijn alleen mogelijk voor consumenten, het is niet mogelijk om en zakelijke order te betalen via SprayPay. Wil je je zakelijke order leasen?

Een moment geduld aub..